[].

.

Jul 27, 2016 · Ëndrrat me para janë diçka që na ka ndodhur të gjithëve. Qeni në ëndërr simbolizon besnikërinë, miqësinë, sigurinë dhe inteligjencën.

Nje enderr qe na ka ardhur ne inbox nga miqte e faqes: Kam pare enderr qen te terbuar dhr me kafshoi me dhembi shume qa do thote? Shpjegimi: Në qoftë se.

.

. Në qoftë se shikoni sikur ushqeni qen, do të thotë se ndihmoni njerëz të keqinj dhe të pabesë dhe që nuk duan të mirën tuaj. Ne videot tona do te gjeni: parashikimin e yjeve, nga astrologe me fame boterore, shpjegimi i endrrave ne menyre shkencore dhe psikologjike, kuriozitete mist.

Në qoftë se thjesht shikoni një qen, do t’ju ndodhë diçka e hidhërueshme por kalimtare.

. . .

Rezulton se kjo ëndërr është shumë e zakonshme sepse kur jemi të rinj. Në qoftë se kadaifi që hani nuk është i ëmbël, do të mërziteni më pak.

Në disa raste, qeni në ëndërr mund të simbolizojë ndonjë person që ju kujdeset ose që ju [].

.

5 Rregulla sa u takon ëndërrave. Komentimi i enderrave Komentimi i enderrave Nje liber rreth komentimit te endrrave per ta shkarkuar kliko mbi komentimi i endrrave dhe pas kesaj kliko skip ad dhe do te jeni ne zonen e shkarkimit Ose keni edhe keto playlista të ëndërrave me komentimin përkatës Kliko mbi: Playlista 1 Playlista 2 Do të.

Lumë. .

Ka shumë lloje ëndrash, përfshi ato që përfshijnë renien e flokëve.
.
.

Andaj është shumë e rëndësishme që të dijmë kuptimin e.

Ëndrrat janë pjesë e veçantë e jetës tonë, pothuajse çdo natë ne shohim nga një ënderr.

të tregojë se i Dërguari i Allahut a. . Në disa raste, qeni në ëndërr mund të simbolizojë ndonjë person që ju kujdeset ose që ju [].

Apr 20, 2015 · Çizmet dhe qeni – Kisha veshur një palë çizme të zeza që shkëlqenin aq shumë sa të vrisnin sytë. . Në qoftë se shikoni qen të bardhë, do të pajtoheni me armiqtë tuaj dhe do të ndërrojë për së miri fati juaj dhe do të kaloni një jetë të lumtur. . Kur ndiqesh nga dikush. Çfarë do të thotë të shikosh gjarprin në ëndërr? XHAMIAMBRET-Aug 16, 2014 0.

.

Shpjegimi i ëndrrave. Shpjegimi: Në qoftë se thjesht shikoni një qen, do t’u ndodhë diçka e hidhërueshme por kalimtare.

.

Ndonjëherë ëndrrat në të cilat një person në gjumë komunikon me prindërit e tij të vdekur, ndihmon në gjetjen e paqes së brendshme, besimit, dhe madje ndikon edhe tek suksesi në punë dhe mirëqenien e familjes.

.

.

Cfare dometenie ka nese shikon qenin ne enderr qe te sulmon.